По повод Международния ден на детето - 1 юни, политици отправиха

...
По повод Международния ден на детето - 1 юни, политици отправиха
Коментари Харесай

Политици честитят 1 юни

По повод  Международния ден на детето - 1 юни, политици насочиха пожелания към малчуганите. 

„ В Международния ден на детето дано си напомним освен безгрижната наслада на детството, само че и отговорността към поколенията след нас. Вниманието и обичта, с които отглеждаме децата ни през днешния ден, е вяра за бъдещето. Затова е значимо да насърчаваме гениите, любознателността и ентусиазма им. За мен беше привилегия да наградя дребните участници, които демонстрираха огромна воля и отлични умения в надпреварите, проведени в границите на самодейността Спортувай с Президента. Вярвам, че в случай че желаеме България да се развива като успяваща страна в стопанската система, науката, културата, спорта, в свят на остра конкуренция, би трябвало да сътворяваме условия да порастват здрави, душевен устойчиви и сплотени младежи. Признание заслужават родителите, преподавателите и треньорите, които предизвикват децата да спортуват и да се развиват. Весел празник на българските деца! “, насочи благопожелание президентът Румен Радев .

„ Няма нищо по-хубаво от звънкия смях на дете. Нека го има в българските домове. Честит празник, благи деца. Бъдете здрави и обичани! Честит празник, скъпи родители. Бъдете щастливи с малчуганите си! “, написа в профила си във Facebook вицепремиерът и министър на стопанската система и индустрията  Корнелия Нинова .

„ Бъдете здрави, любознателни и не спирайте да мечтаете. Вие сте най-голямото ни благосъстояние и вяра за бъдещето. В ръцете на младежи като вас образованието води до един по-добър свят “, обърна се към децата министърът на външните работи Теодора Генчовска .

„ Пожелавам ви да се радвате на детство, изпълнено със смях, равнодушие, другарство и радостни игри. Бъдете любознателни, не спирайте всеки ден да търсите и откривате вълшебствата на живота и света към вас! Пазете своята детска непорочност и откровеност, мечтайте самоуверено, учете нови неща, изпълвайте с горделивост своите родители, а ние ще се грижим за вашето успокоение и сигурност “. С тези думи министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков се обърна през днешния ден към децата, присъстващи на проведеното от Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) празненство във връзка Деня на детето. „ Децата са най-ценната част от нашето общество. Те са нашето бъдеще и нашата вяра, че всичко положително, което сме почнали, ще бъде продължено “, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР